Strikjes

Strikjes

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Strikjes maken jouw bedankje nog leuker

In de categorie je-wist-niet-dat-je-ze-nodig-had: strikjes! Cadeautjes geven is een feest, maak er dus een mooi spektakel van met strikjes, linten, mini kwastjes en knijpertjes. Bij Daily Style kun je alle toeters en bellen kopen die jouw bedankje of cadeautje net wat meer sjeu geven. Tijd voor wat glitter en glamour! Laat je verrassen door ons uitgebreide assortiment feestartikelen. Uniek, budgetproof en binnen 2 tot 3 werkdagen in huis. Vanaf € 75 gratis verzonden! 

Blij van strikjes

Het strikje is de klassieker onder de cadeaudecoratie. Denk maar eens aan de bekende cadeaudozen met een lint eromheen gestrikt. Simpel, maar feestelijk. When in doubt, put a bow on it! Zie je een gevecht lange linten en banden niet zitten? Dan kun je het beste onze kant-en-klare strikjes kopen. Je bevestigt de strikjes zonder gedoe op je bedankje. Gewoon met een knijpertje of via de klevende onderkant. 

Geboortekaartjes met strikjes kopen

Met hun schattige uitstraling zijn kleine strikjes de ultieme cadeaudecoratie bij een geboorte. Een geboorte-aankondiging, geboortekaartje of geboortefelicitatie krijgt een mierzoete touch met een feestelijk strikje in lichtblauw of lichtroze. Twee kleine speentjes en een beertje maken de lieve strikjes helemaal af. Perfect voor als je geboortekaartjes met strik wilt versturen. 

Welkom in de wereld van strikken

Het ene strikje is het andere niet. Wie op zoek gaat naar het perfecte decoratiestrikje moet heel wat afwegingen maken. Ga je voor een papieren strikje van glanzend papier? Of mag het allemaal wat liever? Dan is een strik van satijnen lint en tule precies wat je zoekt. Met een pareltje in het midden is dit strikje echt iets voor een bedankje bij een bruiloft. Creatievelingen nemen ook een kijkje bij de banden en linten. Een glitterend cadeaulint of raffia touw is ook erg geschikt om een strikje mee te maken. 

Online strikjes bestellen

Leuke strikjes gevonden? Kijk dan voor je de strikken gaat bestellen ook eens bij de rest van ons feestassortiment. Daily Style zet in op alles wat jouw feest compleet maakt. Van kleurrijke confetti tot duurzaam wegwerpservies. Uniek en lekker budgetproof. We verzenden je bestelling binnen 1 tot 2 werkdagen. Niet alles gevonden wat je zocht? In onze 5 winkels in Amsterdam en Almere vind je een nog veel groter assortiment feestproducten. Zien we je daar? 

© 2015 - 2024 | Daily Style Algemene voorwaarden Privacy policy