Taartversiering & Accessoires

Taartversiering & Accessoires

Sorteer op:
Product Naam Prijs Kleur

Producten 37-48 van 291

per pagina
Onderlegger Rond Blauw ø31cm (10st)
Verpakt per 10 stuks
Onderlegger 19x30cm Roze (10st)
Verpakt per 10 stuks
Onderlegger 19x30cm Blauw (10st)
Verpakt per 10 stuks
NL/BE binnen 1 - 2 werkdagen in huis!
Gratis verstuurd vanaf €75,-
Uniek assortiment met de laagste prijs!
Onderlegger 25x35cm Blauw (10st)
Verpakt per 10 stuks
Onderlegger 25x35cm Roze (10st)
Verpakt per 10 stuks
Onderlegger 30x40cm Blauw (10st)
Verpakt per 10 stuks
Verjaardagskaars Cijfer 6 Goud
Verpakt per 1 stuk
Verjaardagskaars Cijfer 7 Goud
Verpakt per 1 stuk
Verjaardagskaars Cijfer 9 Goud
Verpakt per 1 stuk
Treat Yourself Donut Wall Ginger Ray
Verpakt per 1 stuk
Cake Topper 'Happy Birthday' Zilver
Verpakt per 1 stuk
Prikker Confetti Metallic (12st)
Verpakt per 12 stuks
Sorteer op:
Product Naam Prijs Kleur

Producten 37-48 van 291

per pagina

Geen taart zonder taartdecoratie

Het is het mierzoete hoogtepunt van jouw verjaardag, jubileum of feest: de taart! Geen taart, geen feest. En zo is het. Eenvoudig een lekker baksel op tafel zetten is er niet meer bij tegenwoordig. Het oog wil ook wat! Met de juiste taartdecoratie pak je pas echt uit. Of je nu een grote fondanttaart serveert, donuts uitdeelt of rond gaat met een schaal vol vrolijke cupcakes. Taartversiering is de kers op jouw traktatie. Laat je inpakken door het uitgebreide assortiment taartdecoratie van Daily Style. Taartdecoratie bestellen? We verzenden je bestelling binnen 1 tot 2 werkdagen. Vanaf € 75 doen we dat nog gratis ook. 

Taart optuigen met taartversiering

Bakken hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Een eenvoudige taart wordt een uitbundig geheel met de juiste aankleding. Optuigen die handel! Begin in het midden met een passende taarttopper in goud, hout of een andere flitsende kleur. Met kreten als ‘Happy birthday’, ‘Hey baby’ of ‘Mr & Mrs’ ziet iedereen al vanaf een kilometer afstand wat er aan de hand is. Feest! Cupcakes of brownies krijgen allemaal een leuke prikker. Serveer je lekkers op een mooi taartplateau en vergeet geen bijpassende onderlegger te kiezen. 

Verrassen met taart?

Wie gek is op nét even anders serveert natuurlijk geen taart. Misschien zijn donuts, luxe bonbons of macarons meer jouw ding? Ook deze kleine traktaties kun je op een bijzondere manier serveren. Stel je donuts tentoon op een donut wall of stal je bonbons uit op een glinsterende bonbonstandaard. Die ziet niemand aankomen! 

Taartdecoratie voor een high tea

Waarom zou je voor één traktatie gaan als je ook een hele tafel kunt volzetten met lekkers? Foodies zijn vast wel bekend met de high tea. Hierbij smullen jij en je gasten niet alleen van zoetigheid, maar ook van hartige hapjes. Bij Daily Style vind je alle versiering om van jouw feesttafel een partyproof geheel te maken. Dat doe je niet alleen met gave taartversiering, maar ook met bijpassende tafelaankleding. Van tafelkleed tot wegwerpservies: het is er allemaal. Je hapjes serveer je natuurlijk op een mooie etagere. Aan tafel! 

Tijd om de kaarsjes uit te blazen

Tot ze niet meer op één taart passen is kaarsjes uitblazen een onmisbare traditie op iedere (kinder)verjaardag. Blaas de kaarsjes uit en doe een wens! Hoe oud de jarige ook wordt, Daily Style heeft voor iedere leeftijd passende verjaardagskaarsjes. Van roze of blauwe geboortekaarsjes tot cijferkaarsen in de leeftijd van de jarige jop. 

Taartdecoratie bestel je goedkoop online

Klaar om te bakken? Bestel dan meteen je cakeversiering online bij Daily Style. Winkelmandje volladen en afrekenen maar! Neus meteen ook even in de rest van ons feestassortiment. Met een feestje in het vooruitzicht kun je vast nog wat ballonnen, slingers en wegwerpservies gebruiken. We versturen al je feestartikelen binnen 1 tot 2 werkdagen. Zoek je iets specifieks? Kom eens langs in onze winkels in Amsterdam en Almere. Daar hebben we nog veel meer taartdecoratie. 

© 2015 - 2024 | Daily Style Algemene voorwaarden Privacy policy