Disney Princess

Disney Princess

Sorteer op:
Product Naam Prijs Kleur

Producten 49-60 van 99

per pagina
Rietje 'SilverGloss' Roze (12st)
Verpakt per 12 stuks
Snackbak Uni Wit
Verpakt per 6 stuks
Plastic Messen Blauw (20st)
Verpakt per 20 stuks
NL/BE binnen 1 - 2 werkdagen in huis!
Gratis verstuurd vanaf €75,-
Uniek assortiment met de laagste prijs!
Mes Fuchsia
Verpakt per 20 stuks
Plastic Messen Paars
Verpakt per 20 stuks
Plastic Messen Rood
Verpakt per 20 stuks
Ballonnen Uni Fuchsia
Verpakt per 50 stuks
Ballonnen Uni NeonRoze (50st)
Verpakt per 50 stuks
Tafelkleed Plastic Koningsblauw XL
Verpakt per 137x274 cm
Tafelkleed Plastic Fuchsia XL
Verpakt per 137x274cm
Sorteer op:
Product Naam Prijs Kleur

Producten 49-60 van 99

per pagina

Disney Princess themafeestje versiering en artikelen voor kleine prinsessen

Is Disney Princess ook het grote voorbeeld van jouw kleine prinses in wording? Met hun schitterende baljurken, golvende haren en enorme kasteel leven de prinsessen van Disney in een echte droomwereld. Een wereld waar ieder kind maar al te graag in kruipt. Het is tijd om je woonkamer om te toveren in een balzaal. Daily Style heeft alle Disney Princess feestartikelen in huis voor een onvergetelijk prinsessenfeest. Met jouw jarige jet als middelpunt! 

Van woonkamer tot Disney Princess kasteel

Of je je Disney Princess kinderfeestje nu viert in de woonkamer, op zolder of lekker in de tuin: je hebt koninklijke versiering nodig. Roze, goud en beeldschone prinsessen domineren jouw feestlocatie. Bij Daily Style kun je in één keer al je Disney Princess feestartikelen bestellen. Zo hebben we vlaggenlijnen met prinsessen, vrolijke Disney Princess folieballonnen, roze chroom ballonnen en als spetterend hoogtepunt confettiballonnen met roze confetti. 

Alle prinsessen aan tafel! 

Echte prinsessen eten natuurlijk niet van gewoon servies. Verras ze met een lange tafel geheel in Disney Princess thema. Daar kunnen de kleine feestgangers pas echt vorstelijk genieten van alle taartjes, snoepjes en snacks. Leg een roze tafelkleed op tafel en serveer al het lekkers op Disney Princess bordjes, bekers en servetten. Eten doen de koninklijke hoogheden natuurlijk met glanzend roze of goud bestek. Geheel in Disney Princess thema. 

Over the top of subtiel Disney Princess feest?

Disney Princessen op servetten, bordjes, bekers, ballonnen en slingers… Wordt het je iets te bont allemaal? Dan zijn er genoeg rustige feestartikelen in één kleur verkrijgbaar. Wissel bijvoorbeeld af met ballonnen in roze, paars of lichtgeel. Er is ook genoeg feestelijk  wegwerpservies verkrijgbaar zonder Disney Princess thema. Ga voor een lichtroze beker met polkadots of zet lichtgele bordjes met een koninklijk gouden randje op tafel. Mix en match er op los, dat levert de leukste resultaten op! 

Online Disney Princess versiering en feestartikelen bestellen

Daily Style is een echte meester in feesten. Van uitbundige slingers tot bijzondere ballonnen: je koopt hier alles voor jouw evenement. Of het nu gaat om een kinderpartijtje, bruiloft of babyshower. Ons assortiment is uniek en budgetproof. Zo hoef je op je feestaankleding niet te besparen. We verzenden je partyproducten binnen 1 tot 2 werkdagen. Als je bestelt voor € 75 of meer, dan doen we dat nog gratis ook. 

Kun je toch niet alles vinden? Kom dan eens langs in 1 van onze 5 winkels in Amsterdam en Almere. Daar hebben we nog veel meer feestartikelen! 

© 2015 - 2024 | Daily Style Algemene voorwaarden Privacy policy