Dienbladen

Dienbladen

Sorteer op:
Product Naam Prijs Kleur

Producten 25-34 van 34

Pagina
per pagina
Kartonnen Dienblad Rechthoek Metallic Ziver
Verpakt per 1 stuk
Taartkarton Ø25cm Goud (5st)
Verpakt per 5 stuks
Taartkarton Ø28cm Goud (5st)
Verpakt per 5 stuks
NL/BE binnen 1 - 2 werkdagen in huis!
Gratis verstuurd vanaf €75,-
Uniek assortiment met de laagste prijs!
Ronde Serveerschaal Ø35cm
Verpakt per 1 stuk
Dienblad Vierkant 5st.
Verpakt per 5 stuks
Kartonnen Dienblad Rond Reliëf Roze
Verpakt per 1 stuk
Sorteer op:
Product Naam Prijs Kleur

Producten 25-34 van 34

Pagina
per pagina

Steel de show met een wegwerp dienblad

Organiseer je binnenkort een feestje en ben je nog op zoek naar wegwerp dienbladen? Kijk niet verder en kies uit het brede assortiment van Daily Style! Of je nou een volledige hapjesschotel gaat maken of kleiner uitpakt, bij ons vind je precies wat je nodig hebt. Onze kartonnen en plastic dienbladen zijn te verkrijgen in allerlei goud- of zilverkleurige opties. En we hebben ook een aantal blauwe en roze dienbladen. Perfect voor een gender reveal party bijvoorbeeld.

Kies voor een kartonnen dienblad

Plastic dienbladen zijn zooo achterhaald. We zijn er trots op dat we vooral kartonnen dienbladen aanbieden. Na gebruik gooi je ze makkelijk bij het oud papier, zodat jij én het milieu er geen last van hebben. Doe jezelf en de natuur een lol en haal het perfecte kartonnen dienblad voor jouw evenement bij Daily Style!

De keuze bij Daily Style is reuze

Het maakt niet uit wat voor evenement je organiseert, wij hebben het perfecte wegwerp dienblad in huis. Voor een gezellige gourmetsessie vind je verschillende wegwerp bladen die ideaal zijn voor het serveren van vlees. Daarnaast kies je uit rond of zelfs vierkant taartkarton. Vind jij het gezellig als je gasten hun stukje taart uit het vuistje eten? Geen enkel probleem. Bij Daily Style vind je driehoekig gebakskarton met een superhandig lipje.

Wegwerp dienbladen in jouw style

Verder vind je een reeks van effen wegwerp dienbladen met feestelijke randjes in onze webshop. Zo kies je bijvoorbeeld uit dienbladen met veel reliëf. Ben jij meer van de elegante, minimalistische look? Komt dat even goed uit. Daily Style heeft zowel vierkante als ronde wegwerp dienbladen in allerlei soorten, maten en kleuren!

Feestelijke dienbladen met bloemenprint

Ben jij op zoek naar net dat beetje extra? Naast onze goud- en zilverkleurige dienbladen hebben we ook een aantal dienbladen met bloemenprint. Haal die van jou in huis in blauw of roze en maak indruk op je gasten!

Bij Daily Style gaan we graag snel voor je aan het werk. Vandaag besteld betekent binnen 1 tot 2 werkdagen verstuurd. Heb je nog meer wegwerp servies nodig? Neem snel een kijkje bij de rest van onze tafelaankleding:

Borden

Bekers

Tafelkleed

Rietjes

Prikkers

Servetten

 

© 2015 - 2024 | Daily Style Algemene voorwaarden Privacy policy