Lepels

Lepels

Sorteer op:
Product Naam Prijs Kleur

Producten 13-24 van 38

per pagina
Houten Lepels Zilver (10st)
Verpakt per 10 stuks
Houten Lepels Groen
Verpakt per 10 stuks
Houten Ijslepeltjes (10st)
Verpakt per 10 stuks
NL/BE binnen 1 - 2 werkdagen in huis!
Gratis verstuurd vanaf €75,-
Uniek assortiment met de laagste prijs!
Houten Lepels
Verpakt per 12 stuks
Plastic Lepels Transparant (20st)
Verpakt per 20 stuks
Houten Lepels
Verpakt per 20 stuks
Plastic Dessertlepels Metallic Roségoud (12st)
Verpakt per 12 stuks
Plastic Lepels Rood (20st)
Verpakt per 20 stuks
Plastic Lepels Metallic Zilver (10st)
Verpakt per 10 stuks
Koffielepel Budget Wit
Verpakt per 100 stuks
Snoepschep Transparant (3st)
Verpakt per 3 stuks
Sorteer op:
Product Naam Prijs Kleur

Producten 13-24 van 38

per pagina

Plastic lepels in alle vormen en maten

Wegwerp lepels zijn voor elk evenement een uitkomst. Of je nou een bruiloft, privédiner of verjaardag organiseert, Daily Style heeft de benodigde lepels voor jou op voorraad. Zo kan je bij ons terecht voor een snoepschep, een bamboe tangetje, plastic ijslepels en saladebestek. En dat allemaal voor de laagste prijs!

Voor ieder budget wat wils

Serveer je alleen koffie en thee en wil je niet te veel uitgeven? Deze plastic koffielepels zijn in dat geval perfect. Als je liever voor een elegante uitstraling gaat, kies dan voor onze goud- en zilverkleurige opties. Naast kleine plastic lepeltjes heb je bij ons nog veel meer keuze. Daardoor vind jij hoe dan ook de perfecte wegwerp lepels voor jouw evenement!

Ork, ork, ork, soep eet je met een.. wegwerp lepel!

Als je aan wegwerp lepels denkt, zie je misschien de standaard witte plastic lepels voor je. Maar wegwerp lepels hoeven helemaal niet saai te zijn. Bij Daily Style hebben we bijvoorbeeld houten lepels met groene zigzag strepen, paarse plastic lepels en plastic dessert lepels. Dat wordt sowieso een vrolijk feestje!

Trendy houten wegwerp lepels

Langzaamaan gaan veel cafeetjes en koffiebars over op houten wegwerp lepels. En dat is niet zonder reden, want houten lepels zijn stukken beter voor het milieu. Streef jij er ook naar om milieubewuster bezig te zijn? Kies dan uit het brede assortiment houten lepels van Daily Style!

Maak je tafelindeling compleet

Daily Style is de ideale plek voor al jouw wegwerpservies. Naast houten en plastic lepels vind je bij ons een reeks andere artikelen die perfect passen bij elk soort evenement. Kan jij een van de onderstaande producten nog goed gebruiken?

Tafelkleed

Messen

Vorken

Borden

Soepkommen

Drankglazen

Bestel je favoriete wegwerp lepels direct!

Soms is het fijner om iets in het echt te bekijken. Daarom hebben wij ook een aantal winkels geopend. Van maandag tot en met zondag kun je bij onze filialen in Amsterdam en Almere terecht. Tot snel!

Bestel je toch liever online? Bij een besteding vanaf €75 bezorgen wij jouw bestelling gratis. Vandaag besteld, binnen 1 tot 2 werkdagen in huis!

© 2015 - 2024 | Daily Style Algemene voorwaarden Privacy policy