Onze winkels zijn open tijdens Pasen! Klik HIER voor de openingstijden
Tafelaankleding

Tafelaankleding

Sorteer op:
Product Naam Prijs Kleur

Producten 49-60 van 548

per pagina
Houten Mes Zilver
Verpakt per 10 stuks
Houten Vork Zilver
Verpakt per 10 stuks
Houten Lepels Zilver (10st)
Verpakt per 10 stuks
NL/BE binnen 1 - 2 werkdagen in huis!
Gratis verstuurd vanaf €75,-
Uniek assortiment met de laagste prijs!
Houten Lepels Groen
Verpakt per 10 stuks
Houten Vork Groen
Verpakt per 10 stuks
Houten Messen Groen
Verpakt per 10 stuks
Hard Plastic Kommetjes + Deksel (12st)
Verpakt per 12 stuks
Prikkers Vlag Dots Roze/Wit (24st)
Verpakt per 24 stuks
Houten Ijslepeltjes (10st)
Verpakt per 10 stuks
Houten Hoorntjes (8st)
Verpakt per 8 stuks
Satéstokjes L
Verpakt per ca. 90 stuks
Satéstokjes S
Verpakt per ca. 90 stuks
Sorteer op:
Product Naam Prijs Kleur

Producten 49-60 van 548

per pagina

Geef je feest smaak met tafelaankleding

Al nagedacht over de tafelaankleding van je aankomende feest? Al die lekkere snacks en drankjes verdienen een net zo feestelijk jasje als jijzelf. Koop dus niet alleen ballonnen en andere feestdecoratie, maar steek ook je hapjes in het nieuw. Pak flink uit met een compleet uitgedoste tafel vol tafeldecoratie, of ga voor hier en daar een subtiele versiering. Daily Style heeft een uniek assortiment tafelaankleding die je hapjes net een beetje feestelijker doen smaken. Uniek en voor een fijne prijs. Je bestelling wordt binnen 1 tot 2 werkdagen verzonden!

Leuk je eigen servies op met tafeldecoratie

Hoe mooi je eigen servies ook is, met leuke tafelaankleding geef je je eettafel net wat meer sjeu. Een gezellig tafelkleed, servetten en bijpassende placemats fleuren ieder verjaardagsetentje op en houden de boel lekker schoon. Leuke tip: strooi confetti over je tafelkleed voor een extra uitbundig effect. Let’s celebrate!

Aan tafel met wegwerpservies

Geen zin in een urenlange afwas? Met biologisch wegwerpservies hoef je daar niet meer tegenop te kijken. Als de laatste gasten naar huis zijn, hoef je alleen maar een vuilniszak te pakken. Wegwerpservies van karton, bamboe of hout is afbreekbaar en kan dus zonder schuldgevoel de prullenbak in. Opgeruimd staat netjes! In ons assortiment vind je verrassend veel tafelaankleding waar je niet mee blijft zitten. Van kartonnen borden in ontelbaar veel varianten tot snackbakjes in alle soorten en maten. Er zit vast iets tussen voor jouw evenement. 

Decoratie voor je feestmaal

Tafel gedekt, tafelschikking gemaakt? Dan is het tijd om ook je hapjes te versieren met feestdecoratie. Met een grote collectie prikkers, snackbakken, kaarsjes en etageres verschijnt er een waar spektakel op de eettafel. Die zijn heus niet alleen leuk voor bij een zoete traktatie als cupcakes of brownies. Ook tijdens een feestelijke barbecue of borrelavond komen ze van pas. Voorzie je huisgemaakte gehaktballetjes van vrolijke prikkers en leuk je popcorn op met een opvallend snackbakje. Aanvallen maar! 

Bestel je tafeldecoratie online bij Daily Style

Hapjes in huis maar niets leuks om ze op te serveren? Grote kans dat je geschikte tafelaankleding vindt in het assortiment van Daily Style. Onderscheidend door unieke items voor een scherpe prijs. Behalve decoratie voor je eettafel hebben we ook een grote collectie andere feestartikelen die jouw feestlocatie in één keer een spetterende uitstraling geven. We versturen je bestelling lekker snel, namelijk binnen 1 tot 2 werkdagen. Alles liever in het echt bekijken? Dat kan in één van onze 5 winkels in Amsterdam of Almere. Tot snel! 

© 2015 - 2024 | Daily Style Algemene voorwaarden Privacy policy